Condicions legals

Avís legal

Ecolíder Olot – Judith Villagrasa Ferrer
52174594Z
C/ Plaça Catalunya 2, baixos 2
17800 – Olot – Girona

Condicions d’us

Preus
Tots els preus indicats a cada producte inclouen els impostos corresponents.

Embalatge
La comanda es fa arribar correctament embalada.

Política d’enviaments
Degut a la situació amb el COVID-19 s’han modificat els preus dels enviaments, i intentem que rebeu la vostra comanda en 24-48h. però no es pot garantir perquè hi poden haver causes alienes a nosaltres que dificultin el termini d’entrega.

Preu enviament a Olot: 2 euros – Gratuït per compres superiors a 60€
Preu enviament a Catalunya: 4’50 euros – Gratuït per compres superiors a 70€
Preu enviament a Espanya (excepte Balears i Canàries): 6 euros – Gratuït per compres superiors a 70€
Preu enviament a Balears i a Andorra: 12 euros – Gratuït per compres superiors a 120€
Preu enviament a Canàries:  14 euros – Gratuït per compres superiors a 120€

Recollida a l’establiment: gratuïta

En el moment de la compra s’abonarà l’import mínim de l’enviament, en cas de superar el paquet en pes o en volum, se us requerirà per abonar la diferència en la despesa d’enviament.

Termini de lliurament
Península (entre 24 i 48 hores) *
Balears, Canàries i Europa (entre 48 i 72 hores) *

* En època de rebaixes no es garanteix aquest plaç d’entrega.

 Formes de pagament

1 – PAGAMENT AMB TARGETA VISA / MasterCard / 4B

En cap moment Ecolider Olot té accés a les seves dades bancàries o targetes de crèdit/dèbit.
El pagament amb targeta no té cap despesa addicional, pagament segur i ràpid.

2 – TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

Si escolliu aquesta modalitat de pagament, haureu de fer la transferència al número de compte ES80 0081 0111 0900 0117 5624. Un cop realitzada la transferència o ingrés, procedirem a l’enviament de la comanda.

Després de confirmar la seva comanda, haurà de fer la transferència o ingrés en el termini de 5 dies hàbils, transcorregut aquest termini, procedirem a anul·lar la comanda.

Dubtes

Per qualsevol dubte que tingueu, podeu enviar un mail amb la consulta a info@ecoliderolot.cat

Condicions d’Accés i Ús
Hi ha accés gratuït a la informació continguda a ecoliderolot.cat. Les condicions d’accés al Portal estan supeditades a les disposicions legals vigents a cada moment així com als principis de bona fe i ús lícit per part de l’usuari, prohibint-se expressa i taxativament qualsevol tipus d’actuació que pogués anar en detriment o perjudici del Portal o de tercers.

Contingut i compromís de l’usuari
L’usuari es compromet a fer un ús lícit, diligent, honrat i correcte de la informació o contingut de la plana web ecoliderolot.cat o altra informació que obtingui a traves d’ella i tot això sota els principis de la bona fe i amb respecte en tot moment a la legalitat vigent. L’usuari haurà d’abstenir-se d’obtenir, salvo per a ús personal, de qualsevol informació que sigui del portal (entengui’s per informació qualsevol missatge, arxiu, fotografies, dibuixos, programari i en general qualsevol classe o tipus d’arxiu informàtic, gràfic etc..).
L’usuari adquireix també el compromís de no provocar ni maliciosa ni intencionadament danys o perjudicis que puguin menyscabar, alterar el propi Portal El compromís adquirit s’ha de regir sobre la utilització continguts de conformitat amb el disposat en la llei, no copiar, reproduir, distribuir, cedir, transformar o modificar els continguts sense previ consentiment i per escrit de l’empresa del propi portal.

Compra segura

Ecolíder Olot garanteix als seus clients la total seguretat en el procés de pagament, al accedir directament a una pàgina segura (HTTPS://) de l’entitat financera, que garanteix la privacitat de la informació i les dades de la targeta van xifrades. Aquesta transmissió constitueix el més elevat nivell de seguretat que existeix en el mercat. Les comandes realitzades per transferència bancària tindran un termini de 15 dies per a realitzar el pagament, transcorregut aquests període les comandes es cancel·laran automàticament.

Condicions generals

Amb el fi de regular les condicions d’utilització de ecoliderolot.cat, detallem la següent informació.
ecoliderolot.cat ofereix el seu portal per a us dels clients o potencials clients. Qui faci us vol dir que accepta, i coneix sense reserva, totes i cada una de les condicions generals aquí descrites.
Els propietaris de la web, tenen totals facultats per a modificar unilateralment totes i cadascuna d’aquestes condicions generals, sense previ avís, i esta capacitada per a modificar o eliminar qualsevol informació, servei o contingut del Portal, també sense previ avís. La modificació de qualsevol de les presents condicions generals per a un cas particular només tindrà validesa quan hagi estat recollida per escrit i signada pels representants legals de cada part.

Protecció de Dades 

ecoliderolot.cat es plenament conscient de l’ús i tractament que se li han de donar a les dades de caràcter personal i en virtut de la normativa legal existent referent a això. Compleix íntegrament tots i cadascun dels requisits amatents en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, garanteix un ús no solament legal sinó lleial de les dades personals així com un sistema adequat per a exercitar els drets d’accés rectificació, cancel·lació i oposició en la ja esmentada Llei Orgànica. La contractació per part dels Usuaris dels serveis prestats en aquest portal, implicarà el consentiment exprés d’aquest, per a l’ús, tractament i cessió de dades a totes les entitats que directa i indirectament tinguin relacions professionals per a la prestació d’aquest servei.
Els Usuaris autoritzen a ecoliderolot.cat a tractar les seves dades personals informant-li així mateix que poden exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l’adreça info@ecoliderolot.cat .
ecoliderolot.cat adquireix el compromís d’adoptar les mesures de seguretat imposades per la Llei de Protecció de Dades en el nivell corresponent així com adoptar les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, perduda o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l’estat de la tecnologia.
ecoliderolot.cat informa als usuaris que les dades que ens faciliti a través dels nostres serveis seran introduïdes en un fitxer automatitzat que és titularitat d’aquesta empresa, amb domicili a l’adreça indicada a la part superior.
El consentiment de l’usuari per rebre, per correu electrònic o mitjà electrònic equivalent, la citada informació podrà revocar-lo mitjançant notificació dirigida a la següent adreça: info@ecoliderolot.cat
L’usuari podrà accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-les, cancel·lar-les o oposar-se al seu tractament enviant per correu aquesta notificació a info@ecoliderolot.cat
L’usuari respondrà, en qualssevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se ecoliderolot.cat el dret d’excloure dels Serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Legislació

Les presents Condicions Generals se sotmeten a la legislació espanyola, que serà aplicable en relació a la seva validesa, interpretació, execució i compliment. L’usuari, declara haver llegit, conèixer i acceptar les presents Condicions Generals en tota la seva extensió.

Devolucions

Ecolider Olot canviarà tots aquells productes que es trobin nous i sense haver estat usats. El client disposa de 14 dies hàbils per exercir el dret de desistiment des de la recepció del producte. Per a això haurà d’omplir i signar el següent formulari que  podrà obtenir al següent enllaç. El client haurà de retornar per missatgeria el producte, corrent amb les despeses que això generi i sent responsable que el producte sigui retornat en perfectes condicions. Finalment si el producte no és retornat en el seu embalatge original o amb els seus consumibles o accessoris utilitzats, no es procedirà al reemborsament i es retornarà al client corrent aquest amb les despeses que això generi.

A més:
Tenint en compte la naturalesa d’alguns dels productes comercialitzats, aquestes garanties s’aplicaran sempre que el tipus de producte ho permeti.

En el cas de productes defectuosos Ecolider Olot procedirà al canvi immediat i correrà amb tots els costos d’enviament sempre que el  producte es trobi en existències, si no és així serà retornat l’import  del producte al client, fent-se càrrec Ecolider Olot dels costos que  això pugui generar.
El client ha de conservar la caixa, sobre o embalatge en què hagi  rebut la seva comanda.